Olga Moreno revela com es va assabentar de l’intent de suïcidi de Rocío Carrasco

La guanyadora de 'Supervivientes' respon al documental sobre la vida de Rocío Carrasco

Olga Moreno s’ha enfrontat en el programa ‘Ahora, Olga’ a totes les declaracions que ha fet Rocío Carrasco sobre ella en la seva sèrie documental. Tot just començar el programa, la dona d’Antonio David Flores assegurava, visiblement afectada, que l‘única cosa que ha fet durant aquests 22 anys ha estat “cuidar d’uns nens que no són meus”. La guanyadora de ‘Supervivientes 2021’ afirmava que ha estat ella qui ha anat a les tutories i les cites mèdiques de Rocío i David Flores, fills d’Antonio David Flores i Rocío Carrasco, i que el seu únic ‘delicte’ ha estat donar-los molt d’amor. “Espero que la seva mare obri els ulls i vegi que els seus fills són aquí”, va declarar.

En el plató Olga ha respost també a les preguntes dels col·laboradors. “Arribes a saber que Rocío Carrasco va intentar treure’s la vida. Com a dona, com ajudes tu a aquesta dona?”, es qüestionava la periodista Isabel Rábago. “Com vols que jo ajudi a Rocío Carrasco?“, va reaccionar Olga en un primer moment. “Jo sé el que ha fet quan jo m’he assabentat. Quan David surt de ‘Gran Hermano’, en l’hall de l’hotel ens explicat l’advocat el que ha succeït. Dies després David pare li explica a la seva filla. La seva filla truca a Rocío Carrasco i no diré més res”, va afegir.

“Quan es coneix un episodi desagradable entre mare i filla, com a dona com intentes ajudar?”, va prosseguir Rábago. “Jo l’única cosa que vaig fer va ser estar amb Rocío Flores”, sentenciava la dona d’Antonio David. Així mateix, Olga Moreno ha negat que mantingués una mala relació amb Rocío Flores durant els seus començaments amb Antonio David. Així ho explicava: “Estàvem els quinze dies 100% amb els nens. Jo no he tingut mala relació amb Rocío Flores. Ella era molt del seu pare i qualsevol persona que el toqués era com ‘em treurà el lloc’. Em va costar la vida guanyar-me-la”.

Nou comentari