Olga Moreno respon a Rocío Carrasco sobre l’acusació dels polls que portaven els nens

La guanyadora de 'Supervivientes 2021' s'explica en el programa 'Ahora, Olga'

Olga Moreno ha vist tot el que Rocío Carrasco va dir sobre ella en la sèrie documental sobre la seva vida i que es va perdre per estar participant a ‘Supervivientes 2021’ -concurs que, inesperadament per tothom, va guanyar-. Una de les coses amb les quals més ha al·lucinat és quan ha escoltat al programa ‘Ahora, Olga’ el relat que va donar la filla de Rocío Jurado sobre com els seus fills eren, presumptament, retornats a casa seva amb polls al cap.

“M’he passat sis anys de la meva vida dedicant-me a caçar polls”, va assegurar Rocío, que va afegir: “De la meva casa marxaven els nens com dos pinzells, a casa meva no hi havia lloc ja per a ficar més productes, però quan tornaven als quinze dies havia d’anar de caça una altra vegada”.

“Jo per respecte als nens no entraré en res d’això”, va dir Olga en primer lloc. Però posteriorment va insistir que això no era veritat: “Aquests nens han anat com un pinzell, com diu ella, sortint de casa meva. Els nens han anat de vint-i-un botó. Jo amb la higiene soc molt estricta. Això em sembla… Et puc dir que els nens han anat perfectes. Jo sóc molt neta. Que hagin tingut polls quan eren petits, val, però a mi què m’ha de dir. Jo de petita també en vaig tenir. Els nens sempre anaven de vint-i-un botó. Només puc dir que no sóc cap bruta”, va sentenciar. 

Comentaris

    M'importa tres cagarros 30/07/2021 12:18 pm
    M'importa tres cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, el què mengen o deixen de menjar, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa una merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari