El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Olga Moreno, pressionada per la mare d’Antonio David Flores
  • CA

Olga Moreno està travessant un dels moments més durs de la seva vida. A la separació del seu marit, Antonio David Flores, després que s’hagin fet públiques diverses infidelitats de l’exguàrdia civil, se sumen les pressions que estaria rebent actualment per part de la seva mare. Segons ha explicat Tony, un veí d’Olga Moreno, al programa ‘Viva la vida’, ella estaria pressionada per la família d’Antonio David Flores per a comportar-se amb la major normalitat possible.

“La van obligar a anar a l’aniversari quan ella no volia, està súper pressionada i encara cotinuen, la tenen silenciada“, ha dit. Segons Tony, és la família d’Antonio David, i més concretament la mare de l’extertulià televisiu, qui pressiona a Olga perquè continuï aparentant normalitat davant de tothom, malgrat la separació. Amb aquesta actitud estarien intentant que els mitjans no descobreixin la veritable situació en la qual es troba el matrimoni.

Olga Moreno i Antonio David Flores se separen - Europa Press
Olga Moreno i Antonio David Flores – Europa Press

Malgrat aquest testimoni, els col·laboradors de ‘Viva la vida’ creuen que la realitat no és del tot així: “Olga no és ximple, és una tia llesta i ella sap què fa i ho va demostrar a ‘Supervivientes”, ha assegurat Ana María Aldón. Per la seva banda, Alejandra Rubio, íntima de Rocío Carrasco, també ha opinat sobre Olga Moreno: “Ella no s’està deixant pressionar, ella sap molt bé què fa”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa