El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Reaparició impactant d’Olga Moreno amb un missatge als detractors
  • CA

Olga Moreno és la tercera en discòrdia en la guerra entre Antonio David Flores i Rocío Carrasco. El tertulià va començar a sortir amb ella fa 20 anys, una relació que arribava poc després del tempestuós divorci amb la filla de la Jurado. Antonio David i Olga van casar-se anys després i tenen dos fills petits, una família que va ampliar-se quan ell va aconseguir la custòdia dels fills que havia tingut amb Rocío. Fins ara Olga havia mantingut un perfil baix i intentava passar desapercebuda per la premsa. De fet, pràcticament no ha concedit cap declaració en aquestes dues dècades. El documental de l’ex del seu marit ho ha canviat tot, però, i Olga va decidir contraatacar signant un contracte amb Telecinco per concursar a Supervivientes. Això l’ha convertit en personatge del cor actiu i encara més perseguit, del que intenta fugir ara que ha tornat d’Hondures.

Des que va acabar el reality no ha tornat a trepitjar un plató, el que sembla indicar que vol tornar a la vida allunyada de les càmeres. Molts es preguntaven com estava i què feia aquestes setmanes, davant del silenci sepulcral que ha iniciat. Avui ha aprofitat el seu perfil d’Instagram per enviar un missatge que acabava amb aquest emmudiment: “No hi ha necessitat de convèncer ningú d’absolutament res perquè no importa quant ho intentis, hi ha gent que mai no comprendrà la teva història, per tot el que has passat i tot aquest esforç que fas per no rendir-te. Si ells parlen sense saber, tu només somriu”, una clara indirecta cap als seus detractors, als que acusa de no interessar-se realment per la seva versió dels fets.

La seva amiga Marta López, també tertuliana de Telecinco, assegurava fa unes hores que Olga Moreno li ha confessat que no ha vist el documental de Rocío Carrasco. Tot el que sap al respecte, doncs, li haurien comentat tercers. Una manera de no patir més? Sigui com sigui, queda clar que l’aventura a televisió de la dona d’Antonio David no acabarà aquí. Telecinco se l’ha jugat molt apostant fermament per Rocío Carrasco i fent la pilota alhora a Olga, que va acabar convertint-se en guanyadora de Supervivientes. La guerra està més encesa que mai i la cadena de les tafaneries no renunciarà fàcilment a un caramel·let com ella. De moment, però, opta per anar augmentant l’expectació davant d’una reaparició mediàtica que tindria molta repercussió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa