El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Olga Moreno guanya a Rocío Carrasco als jutjats
  • CA

Males notícies de nou per a Rocío Carrasco. Segons publica el diari ‘La Razón’, Olga Moreno, dona d’Antonio David Flores, ha guanyat una batalla judicial a Rocío Carrasco. Pel que sembla, la justícia no entén que Olga vulnerés el dret a l’honor i a la intimitat de Rocío amb les seves paraules en l’entrevista que va donar a una revista del cor i que tenia com a titular: “Jo per a aquests nens no he estat la seva mare, he estat la seva salvació”.

Es tracta d’una entrevista, la primera concedida per Olga als mitjans de comunicació, que fa referència al casament de Rocío Carrasco i Fidel Albiac, celebrat l’any 2016. Rocío Carrasco va interposar una demanda en el seu moment, que va perdre en els Jutjats de Primera Instància d’Alcobendas (Madrid). Després de considerar injusta aquesta decisió, la filla de Rocío Jurado va presentar un recurs d’apel·lació davant l’Audiència Provincial de Madrid que ha estat desestimat a data de 19 de juliol de 2021, considerant que “no existeix intromissió en el seu dret a l’honor i que el dret a la llibertat d’expressió preval sobre el dret a l’honor”.

Aquesta ja és una sentència definitiva contra la qual cap un últim recurs en cas d’acreditar-se l’interès cassacional, el qual haurà d’interposar-se davant el Tribunal en un termini de vint dies des que han començat a comptar des del 19 de juliol. Cal destacar que aquest recurs només s’utilitza en casos excepcionals, per la qual cosa el més probable és que Rocío Carrasco decideixi deixar les coses tal com estan.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa