El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Filtren l’enuig i decepció d’Olga Moreno per la traïció d’Antonio David
  • CA

Totes les mirades estan posades en Olga Moreno des que el seu ex, Antonio David Flores, hagi confirmat que ha iniciat una relació amb la reportera Marta Riesco. La ruptura d’Olga i Antonio David va sorprendre els seguidors de la premsa rosa, que sempre els havia considerat una de les parelles més estables del star-system espanyol. Després d’un any en crisi, però, haurien decidit separar els seus camins. Ha estat una bomba que ara se sàpiga que Antonio David està embolicat amb la noia a qui acusaven de ser l’amant que hauria dinamitat el matrimoni.

Què opina l’Olga de tot plegat? La revista Semana ha tingut accés a unes declaracions de la seva germana Silvia, que no es talla i deixa clar que està enfadada: “La decepció és una emoció que es desperta en una persona en incomplir-se una expectativa construïda, generalment al voltant del comportament d’una altra persona o bé en relació a algun esdeveniment. No és empipament, és decepció… i això és pitjor“. No parla directament d’Antonio David i tampoc no posa aquestes declaracions en boca de la germana, però sembla evident que es refereix a un sentiment de decepció generalitzat en la família.

Mentrestant, Olga Moreno opta per tancar-se a casa i fugir de la premsa. De fet, ha tancat la seva botiga de roba temporalment amb l’excusa d’una “malaltia”. L’única cosa que ha publicat recentment és una reflexió que ara agafa rellevància: “La vida és un llibre. Hi ha capítols tristos, feliços, avorrits i plens d’emoció. Si mai no passes de pàgina, mai no saps què t’espera en el següent capítol”. D’aquesta manera tan directa, queda clar que la dissenyadora està convençuda que l’etapa amb l’ex ha quedat enrere i que no hi ha cap esperança de reconciliació.

Olga Moreno i Antonio David Flores, junts en una foto d'arxiu - Europa Press
Olga Moreno i Antonio David Flores, junts en una foto d’arxiu / Europa Press

De moment, el fill petit d’Antonio David continuarà vivint a casa d’Olga Moreno amb ella i la germanastra. David Flores i l’ex del pare sempre han estat molt units, una relació íntima que no volen deixar encara que la relació amb el pare s’hagi acabat. Tenint en compte que el jove no té relació amb la seva mare, amb Rocío Carrasco, tampoc no voldria quedar-se sense una madrastra que ha fet molt per ell.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa