Olga Moreno, dona d’Antonio David Flores, cinquena concursant confirmada de ‘Supervivientes 2021’

Compartirà reality amb Antonio Canales, Silvia Pantoja, Alexia Rivas i Tom Brusse, per ara

La llista de concursants confirmats per l’edició d’enguany de ‘Supervivientes’ va creixent. Ara mateix són cinc els confirmats, amb la recent incorporació d’Olga Moreno. És dissenyadora i coneguda a televisió per ser la parella d’Antonio David Flores des de fa 20 anys. Fins ara els espectadors l’han conegut molt poc, però en el reality se la veurà tal com és en unes condicions veritablement extremes.

Olga Moreno és de Sevilla i tota una enamorada del món de la moda. Treballa com a dissenyadora i té una botiga de roba a Màlaga. A més, ha explicat que ha treballat per a diferents artistes i ha col·laborat en diverses desfilades. Ella i Antonio David es van conèixer l’any 2001 quan ell era col·laborador de ‘Cròónicas Marcianas’ i ella relacions públiques d’uns coneguts grans magatzems. Vuit anys després, es van casar. Tenen una filla en comú, Lola, que va néixer l’any 2001.

La nova concursant de ‘Supervivientes’ pot demanar consell a Rocío Flores, filla d’Antonio David, que va participar en el reality l’any passat. Les dues s’adoren i Rocío ha dit en diverses ocasions que Olga és com una mare per a ella. De fet, la sevillana i Antonio David viuen amb la petita Lola i també amb els dos fills que ell va tenir amb Rocío Carrasco, David i Rocío.

Amb aquest anunci, la llista de concursants confirmats fins ara per participar a ‘Supervivientes 2021’ queda així:

1. Antonio Canales, ballarí de flamenc. L’andalús és el primer concursant confirmat de l’edició del 2021. No és el primer reality en el qual participa, però sí des que confessés que ha arrossegat un greu problema amb les drogues. Sincer i amb caràcter, promet protagonitzar confessions potents.

2. Silvia Pantoja, cosina d’Isabel Pantoja. Fa anys que no tenen tracte, però aquests últims mesos ha tornat a demostrar que té informació sucosa sobre ella. No dubta en treure a la llum secrets i anècdotes de la cantant que la deixen en molt mal lloc, el que pot estirar encara més el xiclet sobre aquest tema.

3. Alexia Rivas, reportera de Socialité. La periodista torna a televisió després de ser enxampada en roba interior a casa d’Alfonso Merlos quan aquest encara sortia amb la tertuliana Marta López. La infidelitat, descoberta en directe durant una entrevista, va col·locar el trio a primera línia mediàtica durant el confinament de fa un any. L’escàndol la va forçar a deixar el programa del cor i va tornar a estudiar, però reconeix que tenia ganes de televisió.

4. Tom Brusse, exconcursant de La isla de las tentaciones. Aquest serà el tercer reality de Telecinco en el qual participi en només un any i mig. El marroquí va sortir a la fama gràcies a MYHYV, encara que va ser gràcies al seu paper a La isla que va començar a ser més conegut. Allà va ser infidel a la seva parella, Melyssa, a qui va deixar per marxar de la mà d’una altra noia. Caldrà veure si ara es manté infidel o torna a enganyar en directe.

5. Olga Moreno, dissenyadora i enamorada de la moda, és coneguda per ser la dona d’Antonio David Flores des de fa 20 anys. Té una filla en comú amb el col·laborador de ‘Salva’m’ i els tres formen una família amb els dos fills d’ell amb Rocío Carrasco, David i Rocío Flores, que la considera com una mare.

Nou comentari