Olga Moreno a l’ull de l’huracà: “Estratega, falsa, cobdiciosa i tramposa”

Els companys de 'Supervivientes' l'han deixat verda en unes entrevistes molt cruels contra ella

Olga Moreno ha estat una de les grans damnificades després del documental de Rocío Carrasco. L’actual dona d’Antonio David Flores ha aconseguit un bon grapat de fans que van ajudar-la a convertir-se en guanyadora de Supervivientes per sorpresa. Ara bé, encara ha rebut més crítiques i compta els detractors per milers. Entre ells destaca el periodista Kike Calleja, que l’ha deixat verda públicament: “Olga i Antonio David són l’un per l’altre. Farien qualsevol cosa per diners”.

No ha estat el més cruel, per això. Un dels companys d’Olga a Supervivientes ha aprofitat la primera entrevista després del concurs per carregar contra ella. Parlem de Gianmarco Onestini, que va començar el reality sent un gran amic d’ella i va acabar molt enfadat: “Vaig començar a tractar-la sense prejudicis pel seu marit. En un principi em va caure molt bé, però vaig veure certes actituds en elles que no em van agradar. Vaig començar a veure coses que no m’agradaven i vaig adonar-me que estava sent molt falsa. De fet, vaig arribar a saber que havia fet un pacte amb Alejandro perquè em nominés quan ella i jo en teoria érem amics”.

Olga Moreno plora en directe a 'Supervivientes' - Telecinco
Olga Moreno plora en directe a Supervivientes / Telecinco

La titlla d’estratega sense cap mena de pietat i assegura que va sentir-se utilitzat per ella: “He plorat molt perquè vaig adonar-me que Olga m’havia abandonat. Jo li donava el 100% i ella només em retornava l’1%. Crec que Olga Moreno no és la justa guanyadora i no em penedeixo d’haver-ho dit perquè crec que el guanyador del programa ha de ser una persona altruista, que no sigui estratega, que no faci trampes i que no robi als companys”.

Unes paraules que evidencien que la bona relació entre ells és cosa del passat.

Comentaris

    M'importa 333 cagarros 11/08/2021 7:29 pm
    M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, si es divorcien o no i el perquè, el què mengen o deixen de menjar, si dormen bé o malament, si ploren o riuen, si porten tatuatges o no, si tenen manies o no, si insulten o són insultats, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si es dediquen a la publicitat o no, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si pateixen atacs d'ansietat, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari