El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Olga Moreno, abans de l’entrevista per contestar a Rocío Carrasco: “Sóc molt forta”
  • CA

Olga Moreno, guanyadora de ‘Supervivientes 2021’, és el personatge més buscat d’aquesta setmana. Per aquest motiu, ‘El Programa del Verano’, de Telecinco, ha esperat a la dona d’Antonio David Flores a la sortida d’un saló de bellesa. S’ha pogut veure a Olga arribar acompanyada del seu marit. La guanyadora del reality s’està preparant per a tot el que se li ve a sobre, amb el programa especial ‘Ara Olga’, on s’enfrontarà a les acusacions de Rocío Carrasco, durant la polèmica docusèrie.

Una sessió completa de bellesa, acompanyada del seu marit i la seva filla, Lola. Olga Moreno, abans d’entrar, ha volgut parlar amb la periodista de ‘El programa del verano. Després de la seva aventura a Hondures, Olga diu que necessita sentir-se maca, “entro a tenyir-me els cabells”. La guanyadora de ‘Supervivientes’ ha aprofitat per a donar les gràcies per tot el suport que ha rebut: “Vull donar les gràcies a Ana Rosa, a la marea blava i a la gent que m’ha donat suport”.

‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’ ha deixat molts fronts oberts per a Olga, qui ha dit “no comentaré res” davant la pregunta de si havia vist alguna cosa de la docusèrie. Però la dona d’Antonio David sí ha deixat una cosa clar: “Sóc molt forta o crec ser forta”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa