Olga Moreno, abans de l’entrevista per contestar a Rocío Carrasco: “Sóc molt forta”

La dona d'Antonio David Flores agraeix tot el suport que ha rebut

Olga Moreno, guanyadora de ‘Supervivientes 2021’, és el personatge més buscat d’aquesta setmana. Per aquest motiu, ‘El Programa del Verano’, de Telecinco, ha esperat a la dona d’Antonio David Flores a la sortida d’un saló de bellesa. S’ha pogut veure a Olga arribar acompanyada del seu marit. La guanyadora del reality s’està preparant per a tot el que se li ve a sobre, amb el programa especial ‘Ara Olga’, on s’enfrontarà a les acusacions de Rocío Carrasco, durant la polèmica docusèrie.

Una sessió completa de bellesa, acompanyada del seu marit i la seva filla, Lola. Olga Moreno, abans d’entrar, ha volgut parlar amb la periodista de ‘El programa del verano. Després de la seva aventura a Hondures, Olga diu que necessita sentir-se maca, “entro a tenyir-me els cabells”. La guanyadora de ‘Supervivientes’ ha aprofitat per a donar les gràcies per tot el suport que ha rebut: “Vull donar les gràcies a Ana Rosa, a la marea blava i a la gent que m’ha donat suport”.

‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’ ha deixat molts fronts oberts per a Olga, qui ha dit “no comentaré res” davant la pregunta de si havia vist alguna cosa de la docusèrie. Però la dona d’Antonio David sí ha deixat una cosa clar: “Sóc molt forta o crec ser forta”.

Nou comentari