Olga defensa tot el que ha explicat a ‘Supervivientes’: “És la meva vida, el que he viscut jo durant 22 anys”

"He parlat molt dels nens, no?", es pregunta la guanyadora de 'Supervivientes'

Quan Olga Moreno va marxar a ‘Supervivientes 2021’ ho va fer en plena polèmica després de l’emissió dels primers capítols de la docusèrie de Rocío Carrasco, ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’. Per a la concursant no va ser gens fàcil deixar a la seva família enrere i, si bé els primers dies no va voler parlar d’ells perquè el seu cap estigués centrat en el reality, durant aquests mesos hem vist com Olga s’ha confessat en diverses ocasions.

En tornar a Espanya, Olga mai va imaginar que ho faria com a finalista i molt menys que arribaria a guanyar l’edició. “Sí que és veritat que vaig entrar molt malament però vaig fer un dia, un altre dia, vaig posar la ment en blanc”, li ha explicat a Jordi González en ‘Supervivientes: el debate final’. Tot i això, s’ha mostrat sorpresa per haver fet tantes confessions. “He parlat molt dels nens, no?“, s’ha interessat en primer lloc.

“No podia pensar en la meva ment perquè hauria plorat molt més. Però va arribar un dia en què vaig pensar que per quin motiu no podia pensar en la meva gent, en la cara de la meva filla, en el meu marit… Per què no. M’era igual plorar o riure. És la meva vida. És el que he viscut 22 anys. Que sí, que són uns nens que són coneguts però és la meva vida”, ha defensat.

En aquesta línia, Olga ha insistit: “No ho vaig fer abans per por de l’exterior. És dur el fet de no pensar en res de fora. És molt dur però també crec que m’ha ajudat pensar en mi una miqueta”, ha explicat posteriorment..

Comentaris

    M'importa tres cagarros 27/07/2021 9:35 pm
    M'importa tres cagarros el que facin o deixin de fer, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, el què mengen o deixen de menjar, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai . Així mateix, m'importa una merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa una merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari