El raper valencià Nyno Vargas, detingut per una presumpta agressió

El cantant i exconcursant de 'Supervivientes' ha estat acusat d'haver deixat inconscient a un jove

El raper valencià Nyno Vargas ha estat detingut per una presumpta agressió a un jove de 26 anys a Paterna (València). Així ho assegura Europa Press en una nota de premsa de la que Nyno encara no s’ha pronunciat. L’artista hauria estat insultat i increpat per un jove quan van coincidir en un restaurant turc el passat 23 de maig, una discussió amb testimonis que hauria derivat en una agressió del cantant: “Nyno l’hauria deixat inconscient en el terra i sagnant pel nas i l’oïda després d’un cop de puny”.

El jove hauria hagut de ser traslladat a un centre sanitari per un traumatisme cranial, segons revela l’informe mèdic que ha presentat en la denúncia. A més a més, assegura que el raper li va generar una fractura dels ossos nasals i una hemorràgia subaracnoidal.

Nyno Vargas va ser detingut després que el noi interposés una denúncia contra ell per un presumpte delicte de lesions. Aquest dilluns, el cantant i exconcursant de Supervivientes ha declarat en qualitat de detingut, encara que es troba en llibertat a l’espera que el citin des del jutjat.

Nou comentari