El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Crítiques a Nuria Roca per marxar de viatge al Nadal: “Hipòcrita”
  • CA

Nuria Roca i Juan del Val han estat molt criticats pel viatge a Turquia que han fet aquests dies de Nadal. La parella s’havia mostrat contundent a El Hormiguero darrerament en uns discursos amb els que intentaven conscienciar els teleespectadors de la perillositat del coronavirus. No ha agradat que marxessin fora després d’haver insistit tant en què no s’ha de quedar amb molta gent i que s’ha d’anar amb molt de compte. L’allau de comentaris negatius i acusacions d’hipòcrites s’han multiplicat fins al punt que la col·laboradora ha hagut de justificar-se en un text que ha compartit a Instagram.

La presentadora Nuria Roca la fa grossa en compartir una foto del viatge / Instagram

La presentadora es justifica: “Sóc responsable del que dic i no penso ser-ho del que no he dit i algun obtús ha interpretat. De la meva boca no ha sortit en cap moment i en cap programa que no es pugui o s’hagi de viatjar. Compleixo totes les normes escrupolosament, em vacuno i em faig PCRs sistemàticament (l’última ahir al matí) d’igual manera que ho fa tota la meva família. Els policies de balcó van tenir el seu moment de glòria al principi de la pandèmia i em sembla bé que tinguin nostàlgia d’allò, que gaudeixin. I no, ja sé que no he de donar cap explicació del que faig o deixo de fer. Fa temps que no contesto a res i em venia de gust aclarir-ho. Jo segueixo amb el meu viatge que compartiré per aquí. Qui m’estimi que miri i qui no, doncs que també miri i després critiqui perquè està en el seu dret. Petons a tots”.

Nuria Roca es defensa de les crítiques que ha generat el seu viatge / Instagram

És habitual que la xarxa critiqui els famosos per qualsevol cosa, però la presentadora no està disposada a què la deixin verda per marxar de viatge quan vol. Les mesures sanitàries no impedeixen que marxi fora d’Espanya sempre que tingui el passaport Covid i ella opta per escudar-se en això per evitar que segueixin criticant-la.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa