El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les imatges més sorprenents de Nuria Roca, embolicada en paper transparent
  • CA

Nuria Roca va triomfar durant la boda de Sergio Ramos i Pilar Rubio. El seu outfit la va coronar fins al primer lloc del podi, ja que la gran majoria la considera la més elegant de les convidades. La dissenyadora Inés Martín Alcalde signa aquest conjunt format per una brusa morada de mànigues amples, escot creuat i una faldilla d’estil pareo. La bona notícia? Que en poques hores les vendes es van disparar fins a esgotar-se, tot i costar 420 €. El cinturó daurat, les arracades multicolor i el clutch en rosa van acabar de fer les delícies dels més fashion, que aproven amb nota el look.

Gràcies a això, són moltes les revistes de moda que han parlat d’ella durant aquesta setmana. Què ha fet Roca davant d’aquesta allau de comentaris? Confessar el secret darrere d’aquest estilisme: el tractament estètic que es va fer abans de vestir-se. Ho ha explicat a ‘El Hormiguero’ en una secció molt divertida en la qual va acabar passant vergonya, ja que van emetre unes curioses imatges en les quals se la veia envasada al buit.

Nuria Roca riu a 'El Hormiguero'

Nuria Roca a ‘El Hormiguero’ / Antena 3

Es tracta d’un innovador tractament anomenat bioslimming, que ajuda a reduir, reafirmar i remodelar el cos mitjançant una combinació de fred i calor. Es posen cremes fetes a partir d’algues i, finalment, s’embolica la persona amb un paper de plàstic? transparent amb el qual s’ha d’aguantar mitja hora. 

Nuria Roca a 'El Hormiguero'

  Antena 3

Però això no és l’únic que es va fer Roca per estar perfecta abans de la boda: “Em vaig fer una mascareta d’alginats per tancar els porus, em vaig fer radiofreqüència a la cara i onades de xoc en el cos per estimular el teixit corporal i crema calòrica com si fessis un munt d’exercici. També la manicura i pedicura permanents, em vaig posar pestanyes postisses i el tractament Slim Violet. En aquestes imatges se’m veu envasada al buit. Et posen olis i l’embolcall està feta de canya de sucre, que és el que ajuda que el cos es redueixi”. 

Les imatges van fer molta gràcia a Pablo Motos, que no parava de riure’s de la col·laboradora: “És una autòpsia… Sembles un xòped”. 

Sembla que és una ferma defensora dels tractaments estètics…

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa