Nuria Roca, sense vergonya: confessions íntimes i crítica a la societat

Nuria Roca compagina la seva feina a ‘El Hormiguero’ amb un reality nou de TNT anomenat ‘Road Trip’, que ha gravat amb la youtuber Esty Quesada (més coneguda com ‘Soy una pringada’). La col·laboradora de televisió ha concedit una entrevista a ‘Diez Minutos‘ per fer promoció d’aquest nou projecte, un programa que han gravat durant un viatge en cotxe entre Miami i Nova York. Ara bé, la part de la conversa que més ha cridat l’atenció té com a protagonista el seu marit.

Juan és escriptor i guionista de ‘El Hormiguero’, el que fa que treballin junts en moltes ocasions: “Ens admirem molt. Per mi, l’admiració i el respecte són fonamentals i si això falla, falla la parella”. Sobre el seu matrimoni van fer unes declaracions que van ser molt comentades, però això no impedeix que segueixi sent transparent al respecte: “La nostra relació sempre s’ha basat en la provisionalitat i això ens ha anat molt bé. Jo tenia la meva vida muntada, Juan la seva, i de sobte ens vam trobar. En aquell moment no teníem idea de si funcionaria o no, però va funcionar”.

“Nosaltres hem anat creixent com a parella. Som les mateixes persones de fa vint anys però hem crescut junts i mai no hem perdut aquesta sensació de voler estar junts”, afegeix.

Nuria Roca i el seu marit, a 'El Hormiguero'   Antena 3

Nuria Roca i el seu marit, a ‘El Hormiguero’ / Antena 3

I de les confessions personals, a una crítica social: “A ‘El Hormiguero’ m’adono que a vegades els convidats venen tensos perquè qualsevol cosa que diguin es pot malinterpretar i amb això perden llibertat. Estem perdent drets i crec que té molt a veure amb la moral. Impera allò políticament correcte, crec que existeix un lobby de control en tot, que hi ha coses que no es poden dir. Hem perdut, a més a més, la capacitat de debatre sense insultar. I això ho hem vist en el debat d’investidura”.

Nuria Roca a 'El Hormiguero'   Antena 3

 Antena 3

I per acabar, un desig: entrevistar, algun dia, a la reina Letícia: “Seria meravellós tenir-la a plató i molt beneficiós per ella, pel programa i pels teleespectadors perquè seria una manera que la gent conegués com és i com s’expressa, el que seria beneficiós per a la imatge de la monarquia. Hi ha hagut altres reines que han trencat aquest tabú per demostrar que les monarquies es modernitzen. Una entrevista a Letícia hauria de ser des de la veritat”. 

Nou comentari