El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pluja de retrets entre Nuria Roca i Juan del Val pels problemes de convivència
  • CA

Pablo Motos ha engegat l’últim programa de ‘El Hormiguero’ amb un monòleg sobre les ruptures que estan havent-hi durant el confinament: “Hi ha una cosa que està passant a tot el món, a més a més del coronavirus. S’estan omplint els bufets d’advocats de sol·licituds de divorci“. Una convivència les 24 hores durant dos mesos que estaria afectant moltes parelles, el que li ha donat ales per reflexionar sobre les ruptures sentimentals.

“Quan et deixen, has de fiar-te de qualsevol persona excepte de tu mateix. El primer error és voler saber per què han trencat amb tu, una resposta mai no et valdrà. Com que no pots recórrer a la persona que estimes, acudeixes als records. Cada vegada que espies aquella persona a la xarxa t’estàs reenganxant a aquella addició i fas passes enrere en la teva rehabilitació. Has d’acceptar que t’han deixat i que no tornarà. Un altre error és idealitzar els records. S’ha de fer una llista detallada de les coses dolentes que va fer aquella persona, dur-la al mòbil i llegir-la cada vegada que et doni un atac de nostàlgia”, ha recomanat el presentador. 

Nuria Roca i el seu marit Juan del Val estaven presents a plató, el que han aprofitat per reconèixer que ells també han tingut problemes de convivència durant el confinament: “Detesto el jazz i encara més que Nuria el posi a tot volum. Crec que és una música de bojos i m’enerva”, engegava Juan. I Nuria contraatacava: “A mi no m’agrada el flamenc i fa més de 20 anys que sento palmes a casa”.

I aquí començava una pluja de retrets: “Quan Juan surt del lavabo, jo no puc entrar. A l’habitació no hi ha qui accedeixi una hora i mitja després. Crec que t’hauries d’anar a fer proves”. Una confessió molt íntima que treia els colors del marit: “Nuria, prou ja. No hauries d’estar explicant això”. 

Nuria Roca i el seu marit, a ‘El Hormiguero’ / Antena 3

Una súplica a la que Nuria va fer cas, després de riure una bona estona en directe. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa