El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Juan del Val, transparent: relació amb Nuria Roca, problemes a l’escola i tractament psiquiàtric
  • CA

Juan del Val ha estat durant molts anys a l’ombra de la seva dona, la presentadora Nuria Roca. Ara bé, el guionista i escriptor ha guanyat molta fama i repercussió des que és col·laborador d’El Hormiguero. Aquest dimarts, de fet, ha estat el convidat estrella del programa. Del Val presenta el seu últim llibre, l’ocasió perfecta per sincerar-se i parlar sobre la seva vida privada.

Pablo Motos ha volgut saber com va conèixer Nuria Roca i com va començar la seva relació. La història sembla de comèdia romàntica: “La vaig veure a televisió quan ella encara no era molt coneguda, de fet jo ni sabia el seu nom. Vaig dir-li al meu cap de redacció que havíem d’entrevistar-la perquè ho feia molt bé i estava convençut que arribaria molt lluny, encara que en realitat volia parlar amb ella perquè m’havia semblat la noia més guapa que havia vist mai. Em va costar moltíssim aconseguir l’entrevista perquè ella mai no tenia temps i sempre em posava excuses, però vaig anar fins al seu lloc de feina i vaig aconseguir-ho. La vaig acompanyar a l’aeroport i vam estar xerrant un munt d’estona. De fet, va perdre un parell de vols… Més endavant li vaig dir de quedar per revisar com havia quedat l’entrevista, vam començar a parlar… I fins ara, 22 anys de casats”.

Juan del Val se sincera sobre la seva relació amb Nuria Roca a El Hormiguero / Antena 3

La història d’amor no va ser la part més curiosa, per això. Juan del Val va acabar reconeixent que quan era jove va tenir molts problemes a l’escola: “Sempre he tingut certa tendència a la marginalitat i a tot el que fos diferent. Em van expulsar de l’institut als 16 anys perquè pegava als altres… Vaig ser un adolescent complicat i ho vaig passar malament en una etapa. He viscut durant molts anys amb una bola a l’estómac i molt de dolor. Vaig tenir molts problemes per culpa d’una baralla a una discoteca i perquè vaig tenir un accident amb una moto robada. Recordo una matinada, en un moment de desesperació, en el que li vaig dir a la meva mare que necessitava ajuda. Vaig estar en tractament psiquiàtric i és el millor que m’ha passat a la vida”.

Un relat molt sincer i inesperat que ha fet les delícies dels teleespectadors més tafaners.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa