Juan del Val, sense pèls a la llengua: “La fidelitat és bastant antinatural”

L'escriptor i marit de Nuria Roca explica què pensa sobre el sexe i el matrimoni en una entrevista molt íntima

Juan del Val està d’enhorabona. La feina es multiplica per a l’escriptor, que compagina la televisió amb la publicació de la seva tercera novel·la. Conegut públicament per ser el marit de Nuria Roca, ara els teleespectadors l’aplaudeixen com a col·laborador d’El Hormiguero. Envoltat de molta expectació mediàtica, ha concedit una entrevista molt personal i íntima a la revista Woman.

“Sempre he fet gala de no ser exemplar perquè no vull ser exemple de res. Crec que les persones han de tenir secrets, a més a més, ja que és molt saludable. No crec que sigui correcte tot allò convencional. Als meus fills els dono valors, no patrons d’actuació. Han de ser lliures per viure com vulguis. Has de viure com vols i no com el veí et diu que visquis”, reflexiona.

El tertulià considera que els seus llibres són honestos, la mostra més palpable de la seva transparència: “Jo no escric novel·la romàntica, jo busco l’amor i el sexe des de la puresa. A més a més, no tinc filtres a l’hora de parlar de certes coses. Sóc natural. Si he d’estar pendent de si ofendrà tot el que dic… I sí, a mi m’agrada molt el sexe, com a tots”.

Nuria Roca i Juan del Val, parlen del seu matrimoni a El Hormiguero / Antena 3

Precisament aquest tema tan íntim va provocar que es parlés molt sobre el seu matrimoni amb Nuria Roca. Recordem que van afirmar que tenien una relació oberta, el que va sorprendre molt els teleespectadors: “Jo crec que la fidelitat és bastant antinatural. Tot té a veure amb convencionalismes. El que vam dir és que hom ha de fer el que vol amb el seu cos i amb la seva parella, que no només hi ha una manera de viure. I a partir d’allà la gent va començar a fer-se fantasies amb el tema del poliamor. Nosaltres som una parella que fa 22 anys que està junts, tenim tres fills, una hipoteca i gosses. Com tothom. Estem tan lluny del poliamor… Una altra cosa és que jo no concebo l’amor com una cosa que tingui a veure amb la possessió. Les parelles són éssers individuals amb vida pròpia i que han de tenir el seu propi espai. Tota la resta són fantasies de la gent”.

Unes paraules amb les quals pretén deixar enrere un dels temes que sempre els pregunten quan concedeixen una entrevista.

Nou comentari