Nuria Roca obre les portes de casa i ensenya com la té decorada

La col·laboradora d'El Hormiguero ha ensenyat com són algunes de les habitacions de casa seva

Nuria Roca cada cop s’obre més en el seu perfil d’Instagram, el que ha convertit en l’aparador perfecte per explicar com es troba i compartir anècdotes i impressions amb els seus seguidors. Aquests últims dies molts d’ells li haurien demanat que ensenyés fotografies de casa, una petició que l’ha fet dubtar: “M’heu demanat moltes vegades que us ensenyi la meva casa… Em costa molt perquè suposa despullar-se massa. Per mi és el més íntim que tenim, el nostre lloc, on som de veritat, on passa la nostra vida. Però si us sembla us aniré ensenyant racons que us ajudaran a fer-vos una idea de com és. Crec que ja tenim prou confiança per aquí perquè us obri la porta i us convidi a un cafè a casa”.

Una promesa que ha complert, ja que la col·laboradora d’El Hormiguero ha ensenyat diverses habitacions aquesta última setmana. En primer lloc, ha mostrat obertament com és la seva habitació: ensenya part del llit, en tons blancs i grisos, amb uns quants marcs amb fotografies de la família a sobre, un llum a sobre de la tauleta de nit, una planta i una finestra de fusta al fons.

També ha ensenyat el que sembla part del rebedor i menjador. L’escala de parquet té tot el protagonisme, d’estil modern i amb uns grans vidres com a barana. El terra és del mateix parquet de fusta clara, mentre que també ensenya una catifa de color aiguamarina i uns quadres abstractes al fons.

Una altra habitació que ha volgut ensenyar als seus seguidors és el despatx. Ple de llibres, discos i carpetes, però tot ordenat. També compta amb una taula i una cadira per poder estudiar.

La cuina no podia faltar en aquest àlbum. En aquesta ocasió, Nuria Roca apareix acompanyada del seu marit Juan del Val. Els mobles són d’estil modern, en un blanc brillant i sense tiradors. Compten amb una illa al centre de l’habitació, en la qual tenen col·locats els fogons.

Finalment, també ha volgut ensenyar com és la decoració de Nadal que han posat a casa. En la següent fotografia, apareix l’arbre en primer pla, en la que sembla una part del menjador. Destaca, un cop més, la presència de quadres abstractes de diferents colors.

Una transparència que ha encantat als fans de la col·laboradora, que ja demanen veure més habitacions de la casa.

Nou comentari