El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nuria Roca, enfadada: “Avui hauria de complir anys, però no ho penso fer”
  • CA

Aquest dilluns és l’aniversari de Nuria Roca, una data molt especial que no celebrarà en estar tancada a casa per quarantena. La col·laboradora de televisió ha escrit una reflexió una mica negativa parlant al respecte: “Avui hauria de complir anys, però no ho penso fer. I no ho faré fins que no pugui celebrar-ho en condicions… Rebent petons i abraçades sense sospites i amb total entrega. No, no penso complir anys”.

“Potser és una ximpleria o una alienació mental transitòria producte de les circumstàncies, però en qualsevol manera, ja que tot s’ha parat, jo també ho faig i aquest temps me’l descompto. No, aquesta no és la meva vida, no. Quan torni, que tornarà, hi haurà tantes coses a celebrar que un aniversari més ni tan sols importarà”, ha escrit en un post a Instagram molt comentat.

Reconeix que en aquests moments potser aquest missatge no ajuda gaire: “I sí, estic enfadada. Però aquesta no és una reflexió pessimista ni molt menys. Es tracta d’una venjança al destí. Aquest que aviat em tornarà moments com els ja viscuts encara que els números canviïn. Aquest a qui a vegades li hem de dir les coses perquè prengui nota. Feliç dia a tots! I que no pensi complir anys no vol dir que no ho celebri, sóc molt de celebrar!”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

23/03/2020 Hoy debería cumplir años, pero no lo pienso hacer… Y no lo voy a hacer hasta que no pueda celebrarlo en condiciones… recibiendo besos, abrazos y achuchones varios sin sospechas y con total entrega. No, no pienso cumplir años. Igual es una tontería o una enajenación mental transitoria producto de las circunstancias pero, de cualquier modo, ya que todo se ha parado, yo también lo hago, y este tiempo me lo descuento. No, esta no es mi vida, así no. Cuando vuelva, que volverá, habrá tantas cosas que celebrar que un cumpleaños más ni siquiera importará. Y sí, estoy enfadada pero esta no es una reflexión pesimista, ni mucho menos, todo lo contrario. Se trata de un ajuste de cuentas con el destino. Ese que pronto me devolverá momentos como los ya vividos aunque los números cambien. Ese al que a veces hay que decirle las cosas para que tome nota. FELIZ DÍA A TODOS 😉 Que no piense cumplir años no quiere decir que no vaya a celebrar, yo soy muy de celebrar… Vale que me felicitáis!?? ?♥? #graciassssss;)

Una publicación compartida de NURIA ROCA (@nuriarocagranell) el

I d’aquí, a convidar tots els seus seguidors a una festa de “no aniversari” amb un directe d’Instagram en el qual parlarà amb ells a través de la pantalla: “Us convido al meu no aniversari aquesta tarda a les 18:30 h. A cada meva! Directe”. Una invitació que de ben segur reuneix molts dels seus fans. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa