Linxament sense escrúpols contra Nuria Marín: “Incompetent, no saps presentar”

El fitxatge de Nuria Marín per ‘La casa fuerte’ va sorprendre molt. La presentadora catalana va quedar-se amb el lloc de Lara Álvarez i va ser l’escollida per explicar les proves dels concursants des de la casa. El problema? Que els dos primers programes no han convençut gens ni mica als teleespectadors, que ja demanen que la facin fora i busquin una substituta.

Aquest diumenge, especialment, hi ha hagut un autèntic linxament a la xarxa contra ella. La gran majoria de l’audiència considera que el paper li queda gran i que no se li dona bé aquesta feina dins d’un reality. Han criticat la seva falta de control de la situació, ja que els concursants clarament fan el que volen amb ella. Però també consideren que no entén el joc i de veure’s superada per la situació.

Li han dit de tot, el que la col·loca en el centre de la diana: “Déu meu, Núria, què inútilincompetent i poc professional ets. Se salten les normes i tu et posen a cridar fora de polleguera sense especificar què és el que vols que facin”, “Dius que la prova l’han de fer les noies i davant de la primera queixa, ja cedeixes”, “No tens ni idea de presentar” o “M’estàs decebent com a presentadora. Ho expliques malament, sembles perduda… Estem acostumats a Lara Álvarez i res a veure”. Fins i tot n’hi ha que demanen que l’acomiadin directament: “Nuria, fora de televisió. No vals per això. Tota l’estona amb cara de fàstic, enfadada i estúpida”.

Totes les mirades se centraran en la seva actuació durant la pròxima gala. Caldrà veure si continua igual o les crítiques cessen.  

Nou comentari