El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nuria Bermúdez denuncia a Rocío Carrasco
  • CA

La mediàtica Nuria Bermúdez ha decidit iniciar accions legals contra Rocío Carrasco. Així ho ha assegurat ella mateixa en declaracions a ‘El Programa de Ana Rosa’, després de l’emissió dels capítols 4 i 5 de la sèrie documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, on la filla de Rocío Jurado parlava d’ella i de l’advocat Emilio Rodríguez Menéndez.

La madrilenya ha explicat que el motiu per a denunciar a Rocío Carrasco és la presumpta trucada de Núria a la filla de la Jurado per a veure’s, sent una estratègia perquè fotografiïn a Rocío al costat de Fidel Albiac enmig del mediàtic divorci amb el pare dels seus fills, Antonio David Flores.

La mítica col·laboradora de televisió nega contundentment haver fet mai aquesta trucada: “Jo no he parlat mai amb aquesta senyora i no he tingut intenció de fer-ho”. “Tot això mai ha passat”, ha reiterat després de les insistències dels periodistes.

Així, Núria ha afirmat que prendrà mesures legals, amb una demanda per contra Rocío Carrasco per haver tacar la seva imatge: “Prefereixo parlar on toca, que per descomptat no és a la televisió”.

Alhora, l’advocada de Nuria Bermúdez, Teresa Bueyes, ha emès un comunicat on s’explica detalladament i afirma que “es prendran mesures legals per un testimoni que no és veraç”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa