El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Totes les novetats sobre la segona part del documental de Rocío Carrasco
  • CA

Després de més de 50 dies sense trepitjar un plató de televisió, ni donar cap entrevista a cap mitjà de comunicació, Rocío Carrasco té novetats sobre la segona part de la sèrie documental sobre la seva vida, ‘En el nombre de Rocío’. Segons publica ‘Look’, la filla de Rocío Jurado prepara proves, nous testimonis i algunes dades que descobriran raons ocultes i motius personals de tots i cadascun dels membres que després de la mort de la seva mare es van unir en contra d’ella.

De fet, va ser la pròpia Rocío Carrasco qui va anunciar que aquesta mateixa setmana començarien les gravacions de ‘En el nombre de Rocío’. A més, va deixar clar que “tot el que està relacionat amb la sèrie va perfectament. Portem més d’un mes treballant en el que fa referència a documentació i producció”. Preguntada per si en aquesta segona part es veuran coses de Rocío Jurado que fins ara es desconeixien, la seva filla responia: “De Rocío Mohedano, de la Rocío mare, família, cosina, tieta,… De Rocío”.

Rocío Carrasco, contundent contra Olga Moreno - Telecinco
Rocío Carrasco, contundent contra Olga Moreno – Telecinco

Recordem que va ser a Chipiona, el lloc on va acomiadar a la seva mare fa 15 anys, en unes imatges gravades a la platja al costat de l’ermita de la Mare de Déu de Regla, on Rocío decidia que després de denunciar públicament tot el que va viure i va patir durant el seu matrimoni i posterior separació d’Antonio David Flores, arribava el moment d’explicar la ruptura amb part de la seva família materna.

Aquesta ruptura per la qual tant se l’ha qüestionat i que pocs aconseguien entendre. Pràcticament tots els membres de la família Mohedano l’han qüestionat tots aquests anys i, a més, es van unir al discurs del seu exmarit, qui va protagonitzar incomptables declaracions parlant malament d’ella i danyant públicament la seva imatge com a mare dels seus 2 fills.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa