El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Novetats en l’estat de salut de Jorge Javier Vázquez: està preparat per tornar a televisió?
  • CA

Bones notícies per als seguidors de Jorge Javier Vázquez. Després de gairebé un mes amb els seus seguidors preocupats per l’ictus que va patir, el presentador ha acudit a l’hospital per fer-se més proves i ha sortit amb l’alta. Els metges el veuen preparat per tornar a la feina, així doncs, ‘Supervivientes’ començarà amb el badaloní al capdavant. Les càmeres l’han enxampat sortint del centre mèdic, amb ulleres de sol i un càrdigan d’allò més original. Les declaracions, per això, les ha concedit al seu programa, a ‘Sálvame’.

 

Jorge Javier Vázquez rep l'alta
Jorge Javier Vázquez rep l’alta | Europa Press

 

Jorge Javier ha entrat en directe per telèfon i ha alegrat els seus companys, que s’han posat dempeus per celebrar la bona nova: “Estic molt bé i molt content. Molt feliç perquè he anat a fer proves i m’han dit que el 25 estic presentant ‘Supervivientes’. Per fi puc fer vida normal. El resultat ha estat molt bo, la fase crítica ha estat superada“. 

 

Pot començar a treballar i a fer esport, encara que haurà de seguir anant amb compte: “Ho he de fer a mesura progressiva”. Les paraules dels metges l’haurien emocionat, tal com ha confessat: “Ha estat molt emocionant. És una notícia que estava esperant des de feia molt de temps. Tenia moltes ganes de començar a fer ‘Supervivientes’. Em produïa inquietud no poder fer-ho perquè hi ha un càsting impressionant”. 

 

Els companys de 'Sálvame' celebren l'alta de Jorge Javier Vázquez
Els companys de ‘Sálvame’ celebren l’alta de Jorge Javier Vázquez | Telecinco

 

Precisament sobre això ha volgut insistir Paz Padilla, que li ha preguntat sobre què opina del fitxatge estrella d’Isabel Pantoja. La relació entre el presentador i la cantant no passava pel seu millor moment, el que l’hauria forçat a trucar-la per solucionar les coses abans de l’inici del concurs: “Ha estat una conversa molt agradable. Ella està molt il·lusionada amb anar-hi i està disposada a donar-ho tot”. 

 

Es convertirà en la seva participant preferida?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa