El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nova polèmica a ‘OT’: els concursants afirmen que no atenen els seus problemes mèdics
  • CA

Aquesta última edició d’Operación Triunfo ha seguit una controvertida tècnica, anar encadenant polèmiques per intentar millorar les xifres d’audiència. Només queden dos dies per a la gran final, el que situa el concurs en el centre de la diana mediàtica. Tots els teleespectadors estan impacients: qui s’endurà el premi finalment? Serà espectacular l’última gala? La direcció només pot pensar en una cosa, per això, que res no espatlli aquestes últimes hores.

 

Ara bé, els seus desitjos sembla que no s’han complert… Per què? Per culpa d’una de les finalistes, Alba Reche. La cantant no té pèls a la llengua, i encara menys problema en criticar tot el que vegi injust. Ara ha sentit que el programa els deixava desatesos i és per això que ha esclatat.

 

Alba i Julia estaven assajant quan van preguntar-se com era que no els havia visitat ni el metge ni la psicòloga aquestes últimes setmanes. Van criticar durament que no els haguessin atès, el que va comportar que l’Alba ho denunciés públicament: “Em sembla fatal. La nostra salut i la nostra salut mental porten quatre setmanes sense ser ateses. Molt bé”, deia irònicament. 

 

 

Els seguidors del 24 hores van inundar la xarxa de crítiques, el que va provocar que Tinet Rubira donés la cara pel format molt enfadat: “Això ja em sembla el súmmum. Que ho digui ella i que els mitjans facin d’aquesta queixa infundada una notícia. Crec que els concursants són les persones més vigilades (24 hores) i cuidades (per l’equip) del planeta. Ja ho trobaran a faltar quan surtin. Ella sap perfectament que Noemí Galera i tot l’equip atenen totes les seves sol·licituds i necessitats amb diligència i discreció. No hi ha dret que diguin aquestes coses”. 

 

 

La directora de l’acadèmia, Noemí Galera, també ha volgut dir la seva: “Si us plau, una mica de calma. Quan tenen alguna cosa greu se’ls porta on faci falta. Natalia ha sortit dues vegades en les últimes setmanes per fer-se ecos inguinals. Quan tens fongs vas a la farmàcia i et donen medicació. La tenen ja (…). La psicòloga va estar malalta la setmana passada i se’ls va donar l’opció de fer la consulta telefònicament. Van dir que no. També hem parlat amb la foniatra per poder tractar les afonia de Natalia, Sabela i Julia. Han començat ja el tractament. A vegades el que volen és baixar i estar sense micròfons i l’excusa és visitar-se amb el metge o la psicòloga. Us asseguro que estan molt i molt ben atesos”.

 

“Queden tres dies d’edició. Us demano, si us plau, que els gaudiu i que deixeu que els gaudim. Que voteu el vostre preferit i que us poseu també en el nostre lloc. Tres mesos rebent i llegint segons quines coses acaben amb la paciència de qualsevol. Gràcies i visca ‘OT’!”, ha acabat demanant. 

 

Qui tindrà raó? Aconseguiran que arribi la final sense més polèmiques envoltant-los?

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa