La nova casa de Kiko Hernández val 2,5 milions d’euros

Fa anys que Kiko Hernández treballa a la televisió, i sempre ha mostrat una imatge de garrepa. Potser és per aquest motiu que ha decidit fer una gran inversió i comprar-se una casa que li ha costat 2,5 milions d’euros. El tertulià de ‘Sálvame’ ha ensenyat el seu nou domicili en una exclusiva a la revista ‘Diez Minutos’. L’habitatge té 7 habitacions, 7 lavabos i Kiko ara és veí de David Bisbal, Penélope Cruz o Rocío Carrasco i Fidel Albiac.

Aquests últims el van visitar un dia en què també estava amb Belén Rodríguez i va acabar fent-los un guisat a foc lent. Però a més, la casa té peculiaritats com una font dels desitjos que no funciona amb monedes sinó amb bitllets, molts coixins de Frida Kahlo o un arbre de nadal XL, una decoració que al programa ‘Sálvame’ han criticat dos experts en interiorisme.

Kiko Hernández | Telecinco
Kiko Hernández | Telecinco

A més, té com a mascotes una gosseta i un gall dindi que va aparèixer a casa i que ha adoptat. Sembla que la casa li ha costat 2,5 milions d’euros i, sobre la seva situació econòmica, Kiko ha explicat que, a més dels seus ingressos a la televisió, té dos negocis “que la gent no coneix” i és amb el que està “cobert”.

La tertuliana Carmen Alcayde ho té clar: no li agrada gens la casa de Kiko Hernández i li ha posat un tres. El mateix opinava Miguel Frigenti, que li donava un dos… Però els altres companys de Kiko eren una mica més generosos. Això sí, la mitjana no arriba a l’aprovat: 4.8.

Nou comentari