El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nova batussa entre Jorge Javier Vázquez i Belén Esteban en directe
  • CA

Jorge Javier Vázquez i Belén Esteban se les han tornat a tenir en directe. Ha estat durant l’emissió del programa ‘Sálvame’ d’aquest dimecres, mentre s’estava debatent sobre la reobertura del cas per la mort de Mario Biondo, marit de Raquel Sánchez Silva. Un tema que s’anava a tractar en profunditat en el programa de Risto, ‘Todo es verdad’, la mateixa nit de dimecres.

Abans d’acabar el debat, Kiko Matamoros i Belén Esteban s’enfrontaven en una àrdua discussió. “Mira, jo és que prefereixo no estar en aquests temes”, deia ella, mentre el presentador la reprenia: “Ara no vol fer-los…”. “No els vull fer perquè penso d’una manera i esteu aquí sense parar amb la mateixa història…”, es justificava Belén. “No vols parlar del rei, no vols parlar de política, no vols parlar de res”, continuava queixant-se Jorge Javier.

Belén Esteban | Telecinco

“No, perdona, el que em vas dir de no parlar de política vas ser tu… decidim tots no parlar. Jo faig el que em diuen”, comentava Belén mentre s’emprenyava amb el presentador badaloní. “Vigila, jo també, jo també”, li contestava Jorge Javier mentre s’aixecaven de la taula. “No comencem!”, etzibava la col·laboradora volent resoldre ràpid el tema.

La batussa entre Jorge Javier i Belén no va acabar aquí i va continuar durant el programa. “Tu i jo portem molts anys junts i hem tingut mil mogudes, i unes més grosses que d’altres…”, recordava la tertuliana mentre revelaven quin presentador o presentadora és el més antipàtic de Telecinco.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa