El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El nou xicot de Juls Janeiro: italià i futbolista del Getafe
  • CA

Juls Janeiro té nova parella. Fa poc més d’una setmana que es va fer públic que havia trencat amb el seu xicot fins aleshores, Álex Balboa, i ja li ha trobat substitut. El motiu de la ruptura que es va filtrar és que Julia “coquetejava amb molts nois i això a Álex no li agradava”, segons ha assegurat la periodista Adriana Dorronsoro, a ‘El Programa de Ana Rosa’.

Però res més lluny de la realitat, i la tertuliana del programa dels matins de Telecinco ha deixat anar la bomba: “Us confirmo que Juls té una nova il·lusió”. Segons Dorronsoro el nou es diu Tommy Rossi i és futbolista del Getafe.

Julia Janeiro | Instagram @julsjaneiro
Julia Janeiro | Instagram @julsjaneiro

El nou xicot de Juls Janeiro és italià, té 19 anys i jugaria al futbol, igual que els seus uns altres dos ex. “Un altre dels motius de pes de la ruptura, és que ella suposadament li va ser deslleial amb aquest noi a Álex Balboa”, diu la periodista.

“Álex Balboa es va assabentar d’aquesta notícia, es va enfadar molt i va deixar a Juls“, ha revelat Adriana Dorronsoro. Finalment, la periodista ha donat un altre detall molt important: “Rossi només segueix a dues noies a Instagram, una és la seva germana i l’altra és Juls”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa