El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Primeres paraules de Norma Duval després de la mort de la mare
  • CA

Després de més d’una dècada cuidant la mare malalta d’alzheimer, Norma Duval s’ha acomiadat d’ella aquest cap de setmana. Els metges no han pogut fer res per salvar Purificación Aguilera, que ha perdut la vida per mort natural als 89 anys. Els fotògrafs han captat la presentadora i vedette en el tanatori, acompanyada del seu marit i els seus fills. La família s’ha unit en l’últim adeu de la mare de Norma, qui asseguren que ha marxat “tranquil·la i sense patir”.

La dona vivia a casa de Norma des del 2018, quan l’actriu va decidir encarregar-se de la seva cura. Estaven molt unides, el que fa més dura aquesta pèrdua. Norma, que no podia evitar el seu dolor, ha concedit unes declaracions a Diez Minutos després de l’enterrament: “Hem vingut poques persones perquè volia que fos un enterrament absolutament íntim, que és el que li hauria agradat a la meva mare perquè feia molts anys que estava molt malalta. Ara ja ha marxat i em quedo amb la consciència tranquil·la perquè l’he cuidat amb tota la meva ànima”.

Norma Duval parla amb els mitjans després de la mort de la mare / Europa Press

“Ja amb tranquil·litat podré parlar amb els amics, que encara no he pogut respondre els missatges. I a vosaltres també demanar-vos perdó, perquè ahir no estava en condicions de poder parlar ni de res”, deia visiblement afectada.

Una pèrdua que superarà bolcant-se en la feina: “Estic treballant, que és el millor que puc fer ara. Aquesta tarda aniré a treballar, de fet, que m’anirà molt bé perquè a casa m’enfonso“. Norma, que acaba de superar el coronavirus, intentarà passar pàgina amb el record de la mare molt present.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa