Norma Duval, molt preocupada: la mare està greu i el cosí té coronavirus

Norma Duval està confinada a casa amb la seva mare, que cada cop té un estat de salut més preocupant. La dona pateix Alzheimer des de fa deu anys, una malaltia que agreuja el seu estat. És per això que van prendre mesures des d’abans que el govern espanyol decretés l’estat d’alarma: “La meva mare està ben atesa aquí a casa amb nosaltres. No sortim per evitar contagiar-la. Menys mal que tenim la sort de tenir aquesta casa tan enorme que, almenys, no estem ofegats”.

Unes declaracions a ‘El Mundo’ en les quals explica que segueixen pentinant i fent la manicura a la mare perquè es vegi bé: “Està molt greu, sí…”. És per això que el germà de Norma també estaria passant la quarantena a casa, per estar a prop d’ella en aquests moments tan complicats.

Norma Duval     Europa Press

Norma Duval / Europa Press

La família de Norma Duval suma una altra preocupació, per això, ja que el seu cosí està contagiat de coronavirus: “Ha estat horrorós. Té quaranta anys, sa i sense cap patologia. Et pots imaginar, perquè gairebé mor. Ha estat intubat i tot. No tinc paraules…”. Una situació tensa i dura que ha compartit amb els seguidors.

Nou comentari