El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Noemí de ‘GH VIP’ preocupa en parlar de la malaltia de la filla
  • CA

Noemí Salazar va fer-se famosa a televisió gràcies a la seva participació a ‘Gipsy Kings’, però fos concursant de ‘GH VIP’ va fer que guanyés encara més repercussió mediàtica. En el seu Instagram es mostra molt transparent, el que fa les delícies dels seus seguidors. I és gràcies a això que sabem que la seva filla té una malaltia.

Sobre això ha parlat en uns vídeos que ha publicat a la xarxa, ja que vol ajudar altres pares de fills amb el mateix problema: “Comentaré un tema que probablement molta gent estigui patint perquè vull ajudar. La meva nena té el problema de la tricotil·lomania, és a dir, s’estira dels cabells de manera compulsiva i se l’arranca. Ho fa des que era un bebè, però ara sembla que està començant a deixar de fer-ho…”. 

“Ho fa quan està relaxada, de manera inconscient quan està adormida. Ara ho fa menys, però el problema és que de tant estirar-se dels cabells, se li han quedat molt dèbils. Ho he passat molt malament amb aquest tema”, reconeix.

Noemí Salazar explica el problema mèdic que té la filla Instagram

Noemí Salazar explica el problema mèdic que té la filla / Instagram

La nena, de cinc anys, ha hagut de necessitar ajuda professional: “Ara es sotmetrà a un tractament completament natural a la perruqueria. I sí, sé que el primer que em direu és que ha d’anar amb un psicòleg i després al dermatòleg. Ja l’he portat a un psicòleg infantil. És convenient fer-ho, però a mi no m’ha funcionat molt… És una nena i no entén què li ha dit el psicòleg”.

Espera que el tractament a perruqueria ajudi la nena a tenir els cabells més forts, que han patit molt per culpa d’aquest trastorn. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa