Mor l’actriu de Disney Nikita Walingwa, de només 15 anys

Nikita Walingwa ha mort aquest diumenge per culpa d’un tumor cerebral, tal com confirmen mitjans estrangers. La jove actriu, de només 15 anys, ha mort després d’una llarga lluita contra el càncer que desgraciadament no ha pogut superar.

Va donar-se a conèixer arran de la seva participació a la pel·lícula de Disney ‘La reina de Katwe’, en la qual interpretava el paper de Gloria, basat en una jugadora d’escacs que va convertir-se en campiona de tornejos internacionals.

La seva carrera prometia molt, segons diversos experts cinematogràfics. Una revelació de Disney que podria haver arribat molt lluny. 

Nikita Walinga   Europa Press

Nikita Walinga / Europa Press

Feia tres anys que li havien diagnosticat un càncer, en detectar-li un túmor al cervell que ha acabat amb la seva vida. La directora de la pel·lícula de Disney va recaudar diners perquè la jove es pogués pagar el tractament i ser operada a l’Índia, de fet.

Avui serà enterrada a la capital d’Uganda, el que ha trencat el cor de molts companys de professió. Entre ells destaca el missatge que ha publicat l’actriu Lupita Nyong’o a Instagram: “Amb una gran tristesa sobre la mort de Nikita Waligwa, la dolça, càlida i talentosa noia amb qui vaig treballar a ‘La reina de Katwe’. Ella va interpretar Glòria amb tanta vitalitat… A la seva vida real va tenir l’enorme desafiament de combatre el càncer cerebral. Els meus pensament i oracions estan amb la família i la comunitat, que ara han d’acceptar dir-li adéu tan aviat”. 

Unes condolències que omplen la xarxa, destrossada davant una mala notícia així.

Nou comentari