El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La periodista Nieves Herrero, ingressada a l’hospital: “He estat realment malament”
  • CA

Nieves Herrero ha viscut en primera persona els problemes del temporal Filomena. La gran nevada la va enxampar treballant a Onda Madrid i li va ser impossible tornar a casa, per la qual cosa s’hauria quedat més de 17 hores asseguda en els estudis. La conseqüència més immediata? Un problema d’esquena que la va obligar a acudir a l’hospital.

Així ho ha explicat a La mañana de La 1, en un relat que ha preocupat molt els seus seguidors: “No sabia jo que existia el sacroilíac… Vaig estar 11 hores asseguda durant el dissabte i 6 més diumenge, sense descans. Dilluns vaig poder fer el programa amb normalitat, però dimarts em vaig trencar. Em van haver de venir a recollir per portar-me a l’hospital. No sé què em van donar, però gairebé no podia ni parlar”.

“He conviscut durant tres dies amb els redactors del temps de Telemadrid, que es van quedar en el mateix hotel que jo. Ha estat l’experiència més maca i professional que he tingut, estar 11 hores seguides parlant amb els ciutadans que explicaven com ho estaven vivint. Jo no vaig poder dormir perquè sentia molta angoixa… Diumenge vam poder agafar el metro, però quan vaig arribar a la meva parada va començar una altra odissea. Semblava una pel·lícula de ciència-ficció, amb els carrers plens de neu sense gent ni trànsit. A mig camí em van venir a buscar els meus fills i els tres, agafats, vam poder arribar a casa”, explica.

El problema hauria arribat llavors, quan va notar un fort mal a l’esquena: “Eren com dolors de part i em vaig espantar molt. Uns voluntaris em van portar a l’hospital i vaig quedar ingressada. Se m’havia inflamat el sacroilíac i em sortien llàgrimes de dolor. Durant dues hores i mitja em van posar tota mena d’analgèsics, que a poc a poc em van anar reduint el dolor. Quan estava millor vaig tornar a casa, però vaig estar realment malament“.

Una experiència que mai no hauria esperat viure, però que vol explicar als nets.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa