El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor el pare de la cantant Nicki Minaj, atropellat per un conductor que es va fugar

Nicki Minaj és una de les cantants més exitoses dels Estats Units. Coneguda internacionalment, avui no es parla d’ella per la seva carrera musical sinó per una mala notícia familiar. Mitjans nord-americans confirmen que la inesperada mort del seu pare. Robert Maraj va morir el passat divendres a Long Island (Nova York) en ser atropellat per un conductor que es va fugar.

Els testimonis no haurien pogut apuntar la matrícula del cotxe, encara que la policia està investigant els detalls de l’homicidi. L’ambulància el va traslladar ràpidament a un hospital proper, però el seu estat era crític i no van poder fer res per salvar-lo.

Les revistes del cor detallen que la relació de Nicki i el seu pare era complicada, però ella mai no ha volgut parlar del tema. De moment no s’ha pronunciat a la xarxa, encara que han estat molts els amics de la cantant que han omplert la xarxa de missatges d’ànim i condol.

La cantant es va retirar de la música el passat 2019 per dedicar-se a la seva vida familiar. Recordem que va ser mare del seu primer fill el passat mes de setembre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa