L’entrevista més atrevida de la guanyadora d’OT a ‘La resistencia’

La primera entrevista de Nia, la guanyadora d’aquesta última edició d’Operación Triunfo, l’ha aconseguit Movistar +. TVE ha deixat passar l’oportunitat i són ells qui tenen les seves primeres declaracions en exclusiva. David Broncano ha aprofitat l’ocasió i han mantingut una conversa molt atrevida.

Han parlat del seu pas pel concurs i dels seus plans de futur, ara que ha tret el seu primer single i ha rebut bones crítiques de youtubers d’arreu. Afirma que encara no ha rebut els diners del premi, però que ja sap que Hisenda se’n quedarà un bon grapat: “Em quedaran uns 78.000 €”. Sobre el presentador, Roberto Leal, només ha tingut bones paraules: “És el millor, súper divertit”. 

Ara bé, a Broncano el que més li interessava era que parlés de la seva vida sexual. A la mítica pregunta del programa ha respost amb sinceritat: “Quantes vegades ho he fet l’últim mes? Compta el satisfayer? Perquè acabo de sortir de l’acadèmia i allà no he fet res de res”. 

Una de les anècdotes més virals del seu pas per ‘OT’ era de caràcter sexual, per això. I és que Nia va confessar als companys que va patir un incident durant un viatge a Tailàndia, en ficar-se a dins de la vagina una pilota de ping-pong. El presentador ha volgut saber més detalls: “Em vaig ficar a dins una pilota i se’m va quedar. Estàvem jugant a escopir la pilota, i com que no trobava les boles xineses, vaig agafar una de ping-pong. Estava molt apurada i no volia anar a urgències, així que vaig fer de tot per intentar treure-la jo sola. Vaig agafar dues culleres per fer palanca, lubricant… És un joc molt perillós i ningú ho hauria de fer a casa”, va acabar dient envermellida. 

Una entrevista distesa i transparent, que ha fet les delícies dels fans de la cantant. 

Nou comentari