Un nét de Franco avisa el govern espanyol que pot cometre un delicte amb el decret d'exhumació

Francis Franco assegura que "aquest és un tema que no preocupa els espanyols"
Francis Franco
Francis Franco | Twitter @EspejoPublico

Francisco Franco Martínez-Bordiú, nét de Francisco Franco, ha confirmat aquest divendres que la Fundació que porta el nom del dictador ha avisat formalment el govern espanyol que pot incórrer en un delicte de prevaricació per utilitzar un decret llei per treure les restes mortals de Franco del Valle de los Caídos. Així ho ha explicat en una entrevista a Antena 3, en la qual ha assegurat que la família del dictador secunda l'avís que ha enviat la Fundació Francisco Franco a l'executiu de Pedro Sánchez, que fins i tot ha estat signat, segons ha dit, per un dels seus germans, encara que no ha especificat si es tracta de Jaime Martínez-Bordiú i Franco o José Cristóbal Martínez-Bordiú i Franco.

 

"L'única cosa que ha fet la Fundació ha estat advertir el govern perquè no pugui al·legar bona fe, que estan cometent un delicte de prevaricació o poden cometre'l perquè no es justifica aquesta mesura excepcional", ha subratllat el nét del dictador, qui considera que "no existeix la urgència que al·lega el govern" per treure Franco del Valle de los Caídos. En la seva opinió, es tracta d'una barbaritat" que Pedro Sánchez vulgui passar a la història per ser el president del govern que retiri les restes mortals de Franco del Valle de los Caídos: "És un tema que no preocupa els espanyols".

 

D'altra banda, ha explicat que l'executiu de Sánchez va convidar la família del dictador a mantenir una reunió per tractar l'exhumació, i que els néts de Franco van declinar l'oferta perquè "per traslladar al govern espanyol que no estàvem d'acord, preferíem no reunir-nos".

 Comentaris
cat
ai la pasta, que temen quedar-se'n sense
nada nuevo a cara al sol
Tot era una mentida. simplement no van fer la transició. Va morir el dictador i les dretes i "Izquierdas" van acceptar que segueixi la dictatura estatal. Els mateixos franquistas s'han quedat al poder de España.
Ei, Franco Rabell& COscu aqui surt el vostre pariente. Que teniu pebrots per preparar algun discurset de los vuestros per lo nieto de caudillo.
Pere-petit
Us imagineu a Alemanya un parent del hitler amenaçant al govern alemany ? Això només passa a les monarquies i repúbliques bananeres perquè tenen les bases podrides.
XX
Els delictes els va cometre el dictador assasí, i molts
JordiP
Que "aquest és un problema que no preocupa els espanyols"? Que deixin les despulles del dictador una horeta a un centenar de descendents de afusellats pels franquistes i ja veureu si els importa o no. Ma mare hauria donat la seva mà esquerra per poder escupir sobre el cadàver de l'assassí perjur.
al golpista assessi, ni el vol la seva propia família
que el fotin a una cuneta qualsevol, ell (li devien agradar) era molt aficionat a fer-ho amb els altres.
Pere-perot
Com el seu avi, però en versió impotent i tonto
Erbo
Pues per no importar , els emprenya molt als frankistes. I els delata. Nomes per aixo ja val la pena

envia el comentari