El nou negoci de Patricia Steisy: vendre calces usades per internet

La tertuliana televisiva assegura que les ven a 400 euros

La televisiva Patricia Steisy ha sorprès a tothom en anunciar quin és el seu nou negoci. Ha estat després que el secret de Fiama veiés la llum a ‘Secret Story’ –“robo la roba interior dels meus amants”- que Steisy ha fet la gran confessió. “Doncs mira, Fiama, jo venc calces, en ajuntem totes dues i muntem un mercat de roba interior!”, ha dit Steisy fent broma.

“Venc per internet calces usades, però també xancletes fetes servir”, ha afegit, sense cap vergonya. L’extronista de ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’ ha explicat que ha arribat a treure bastant diners per les úniques que ha venut: “A 400 euros les tinc posades”. I és que només porta “dues o tres setmanes” venent la seva roba interior. Assegura que el negoci “funciona” i que intenten regatejar el preu, però que ella es nega perquè són “les calces d’una famosa”.

Fiama | Telecinco

A més, Steisy ha explicat que els compradors saben que la roba interior ja està utilitzada perquè es fa “un vídeo amb les calces posades”. I relata que hi ha molts negocis nous com aquest: “Saps el que està de moda? Les mascaretes usades, les compren per a olorar-les, és el nou en el mercat. Jo busco diners”, s’ha justificat.

Per la seva banda, el presentador del programa, Jordi González no donava crèdit en escoltar la a col·laboradora: “Steisy ven les seves calces usades a 400 euros i el pitjor és que hi ha gent que les compra“, deia, sorprès.

Nou comentari