Naty Abascal és considerada com una de les models millor considerades a escala internacional. La carrera de la sevillana va ser meteòrica i no va acabar amb la seva ‘jubilació’ de les passarel·les. Fins fa un parell de setmanes, feia d’estilista freelance per la revista ‘¡Hola!’. Però sembla que ha començat el 2019 a l’atur…

 

Què ha passat? ‘El Español‘ publica en exclusiva que el mitjà hauria decidit acomiadar-la, amb la qual cosa ella s’ha quedat sense feina. El problema vindria de lluny, per això, ja que diuen que la relació que mantenia amb la revista no era gaire bona. Sempre s’estaria queixant perquè considerava que cobrava poc, quan estava rebent 6.000 € per cada publicació sense comptar dietes, hotels de luxe, àpats i transports de primera classe. 

 

Naty Abascal
Naty Abascal | Europa Press

 

Abascal encara no ho ha fet públic, però la germana ha confirmat la notícia. Hauria comentat en petit comitè que la notícia no ha fet gens de gràcia: “Ha estat una galleda d’aigua freda”. Ara bé, encara queda la part més surrealista. I és que la substituta és la dona del seu fill gran, Laura Vecino. La jove de Naty fa gairebé deu anys que és casada amb Rafa Medina, però mai no ha estat molt íntima de la sogra. 

 

 

La relació de ben segur que ara es refreda encara més, a causa d’ aquesta ‘traïció‘ de Vecino. Ella serà l’encarregada de fer els reportatges de moda a partir d’ara, un paper destacat dins de la revista que li donarà encara més prestigi. Aconseguirà entrevistes tan potents com la sogra? Com tractaran el tema públicament?

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa