Text demolidor de l’actriu Natalia de Molina, que revela detalls esfereïdors de la seva infància

La guanyadora de dos premis Goya treu a la llum els greus problemes que va viure quan era petita

Natalia de Molina és una de les actrius revelació de l’última dècada, una jove que ha aconseguit guanyar dos premis Goya abans dels 30 anys. Ha tocat el cel en el món de la interpretació a Espanya gràcies a Techo y comida i Vivir es fácil con los ojos cerrados. Ara bé, el camí fins aquí no ha estat fàcil.

Ho reconeix ella mateixa en un post a Instagram que h generat moltíssima repercussió. L’actriu ha tret a la llum quina va ser la dolorosa realitat que va viure durant la seva infància. Per tal de fer-ho, ha publicat una fotografia seva de quan tenia 10 anys que ha acompanyat d’un text colpidor.

Natalia de Molina se sincera: “Vinc del dolor, de la soledat de la nena a qui odiaven a l’escola, d’una habitació que amagava un univers, de menjar compulsivament per amagar i tenir excuses. Si no era desitjable potser em deixarien en pau. D’una mare fent malabars per tirar endavant amb ella mateixa i amb nosaltres. Heretant roba. Heretant joguines. Heretant motxilles. Heretant silenci. Heretant ràbia. Heretant llum. Encara sort. Ballant i cantant per fer callar els crits”.

“I em veig allà, allà tan petitona i tan sola. I ara m’estimo una mica més, encara que a vegades em costa. I tinc un nus a la gola que m’explotarà. Però sé que no sóc l’única… I aquí seguim, com papallones”, afegeix l’actriu en un text que ha colpit els seus seguidors i també companys de professió com Inma Cuesta o Paco León: “Gràcies per compartir una cosa tan íntima, dolorosa i maca a la vegada. Totes som aquesta nena”.

Nou comentari