L’exmarit de Natalia Jiménez la deixa verda en el judici per la custòdia de la filla: “És bipolar, alcohòlica i drogoaddicta”

La cantant de 'La quinta estación' s'enfronta al pare de la seva filla en els jutjats

Natalia Jiménez va tocar el cel en el món de la música gràcies a una veu potent i una personalitat simpàtica i natural. La vocalista de La quinta estación va tornar a la petita pantalla de la mà d’Operación Triunfo, que la va convertir en membre del jurat. Aquests últims dies és notícia per un tema completament diferent, però. De fet, és la seva vida personal la que la fa estar envoltada d’expectació.

Fa un parell de setmanes, la cantant va anunciar per sorpresa que es divorciava. Natalia i Daniel Trueba, pare de la seva única filla, van deixar de viure junts el passat mes d’abril, encara que la notícia no s’ha filtrat a la premsa fins ara. El problema? Que han iniciat una batalla judicial molt lletja per la custòdia de la filla, de només quatre anys.

El programa Ventaneando ha tingut accés a la demanda de divorci que han presentat als jutjats. Asseguren que Natalia Jiménez vol establir un pla parental amb un horari de visites establert. La ja exparella no es posa d’acord, amb la qual cosa han hagut de recórrer als jutjats: “Ha demanat que l’exmarit contribueixi al 50% en les despeses de manutenció. De fet, s’ha negat a passar una pensió compensatòria a l’ex (qui era el seu mànager fins fa poc). A més a més, ha demanat que se li doni permís per viatjar amb la nena durant les gires”.

La resposta del seu exmarit hauria estat contundent, un atac directe cap a la capacitat de la mare de la seva filla: “Daniel afirma que Natalia pateix un trastorn bipolar, que s’automedica i que abusa de l’alcohol i la marihuana. És per això que demana la custòdia de la nena i al·lega que la dona ha passat més del 70% del 2020 fora de casa. Es nega a què la nena acompanyi la mare durant les gires i demana, de fet, que les visites entre mare i filla estiguin supervisades per la presumpta inestabilitat de l’artista. Diu que és bipolar, alcohòlica i drogoaddicta”.

Un assumpte espinós i cruel que enfronta l’exparella en els jutjats.

Nou comentari