El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nagore s’obre en canal en una entrevista sobre salut mental: “Anar a teràpia m’ha ajudat moltíssim”
  • CA

Nagore Robles ha concedit una de les seves entrevistes més sinceres al youtuber Luc Loren, que ha estrenat una secció sobre salut mental en el seu canal. Amb l’objectiu d’intentar normalitzar una mica més que es parli obertament sobre problemes psicològics, la presentadora s’ha mostrat completament transparent i ha fet confessions mai fetes fins ara.

Tant de bo es normalitzi el fet d’anar a teràpia. Jo en sóc addicte des de fa molts anys, ho reconec. He passat per diverses terapeutes que m’han ajudat moltíssim i és quelcom que vull mantenir tota la vida”, reconeixia. Ha destacat que la seva complicada infància ha marcat la seva vida, també pel que fa a la salut mental: “Vaig créixer en una casa amb poca felicitat, poca educació, poc amor i poc respecte. La meva infància va ser horrorosa i he sobreviscut gràcies a què el cervell està preparat per esborrar els records més dolorosos. Quan jo sortia de casa em posava una careta i feia veure que tot estava bé, però això va acabar esclatant”.

Nagore ha explicat que va adonar-se dels greus problemes d’autoestima que arrossega l’any passat, quan va morir la seva millor amiga d’un càncer: “Mai no m’havia permès a mi mateixa estar malament durant una estona llarga i quan ella va morir, no em vaig adonar de què em passava. No em reconeixia… però en realitat aquella era la Nagore més real que havia vist. A televisió tampoc no sóc jo al 100%, allà mostro la meva cara més guerrillera per poder entretenir i donar espectacle que és pel que em paguen. En general ara puc dir que estic bé i feliç, però això no vol dir que no hi havia moments en els quals estic trista o angoixada. És impossible estar bé tot el dia, a més a més que intentar fer veure que estàs bé sempre és esgotador”.

Un dels moments més complicats per a ella va ser la sortida de Gran Hermano: “Aquells primers dies com a famosa van ser horrorosos, ho vaig passar fatal. No feia més que preguntar-me per què havia entrat al concurs. Vaig estar aïllada durant cinc mesos en la meva habitació perquè no estava preparada per sortir al carrer i veure que tothom xiuxiuejava en veure’m. M’hauria encantat ser una dona forta i amb autoestima, però mai no ho he estat”.

Nagore Robles se sincera en una entrevista sobre salut mental / Youtube

Una entrevista en la qual ha mostrat la Nagore més real i en la qual també ha reconegut que apostar per la relació amb Sandra Barneda no ha estat fàcil: “Hem crescut molt juntes i és una companya de vida meravellosa. No sempre he portat bé viure sota la lupa de la premsa, amb fotògrafs perseguint-nos i sortint a portades de revistes. Mai no ens ha provocat cap crisi, això, però és molt complicat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa