El pitjor moment de Nagore Robles: “Vaig estar tancada a la meva habitació durant cinc mesos”

La tertuliana de Telecinco s'ha obert en canal i ha recordat com va viure els primers mesos de fama

Nagore Robles ha estat la segona famosa en passar per The Vázquez experience, el nou programa d’entrevistes de Jesús Vázquez. La presentadora de MYHYV i tertuliana dels debats de diversos realities de la cadena s’ha sincerat sobre els seus primers anys a televisió, els que no van ser durs.

Ha explicat que va arribar al món audiovisual de casualitat, ja que no tenia previst dedicar-se a això: “Vaig marxar de casa als 18 anys perquè la meva família no m’entenia i em vaig veure en el càsting de Gran Hermano per sorpresa quan la meva germana m’hi va inscriure. Sempre he estat una dona amb caràcter perquè a casa meva em van ensenyar a ser dura, no sentia molts “t’estimo”, la veritat”.

Ser participant de GH va envoltar-la d’una expectació mediàtica que la va superar: “Em vaig quedar en xoc. Va ser una bufetada tremenda i ho vaig passar fatal. Quan vaig sortir de Gran Hermano era molt odiada i quan ara ho veig penso que tampoc no vaig fer tant… Però la fortalesa i ser tan bruta em va ajudar a superar-ho. Anava pel carrer i veia com la gent parlava de mi, així que vaig estar cinc mesos tancada a la meva habitació. La meva mare em portava el menjar en una safata, però jo no volia veure a ningú”.

Nagore Robles se sincera sobre el seu pitjor moment / Mtmad

I afegeix: “Em va costar adaptar-me a Madrid, no m’agradava que la gent se m’apropés i em toqués… Tinc pànic escènic, a més a més, però els nervis em salven. Després d’onze anys treballant a televisió, he de dir que hi ha moltes coses de les quals no estic orgullosa, però no em penedeixo de res perquè s’aprèn de tot”.

Sobre la seva vida personal, ha reconegut que està travessant un moment molt feliç i dolç amb Sandra Barneda: “Encara no ens hem casat, abans m’ho ha de demanar! La famosa i la guapa ara és ella. Ella sempre ha estat més famosa, però ara la paren més pel carrer encara gràcies a La isla de las tentaciones i haver estat finalista del Premi Planeta”.

Nou comentari