El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nagore Robles plora en directe en recordar com va ser la seva sortida de l’armari
  • CA

Nagore Robles és actualment la parella de la presentadora i escriptora Sandra Barneda, i tothom coneix la seva orientació sexual. De fet, tant ella com la seva parella s’exposen sovint a les xarxes socials, fent gala del seu amor. Però no sempre va ser així, i ara que Nagore presenta el programa ‘Sobreviviré’ ha recordat com ser el moment en què va sortir de l’armari: “No vaig sortir jo, em va treure Kiko Hernández a ‘Sálvame’”, ha confessat.

Nagore s’ha obert en el seu programa i ha relatat: “A mi em va ser igual que Kiko Hernández ho digués, no tenia cap por ni res, però m’hagués agradat explicar-li a la meva família. Hi havia part que ja ho sabia, però volia anar poc a poc explicant-ho”. “Jo soc molt protectora de la meva intimitat, però crec que aquestes coses s’han d’explicar perquè poden fer molt de bé”, ha insistit.

Nagore Robles | Telecinco

A més, Nagore ha parlat sobre la reacció dels pares quan els fills els comuniquen que són bisexuals o homosexuals: “Els pares no neixen amb un llibre sota el braç sobre com ser pares, ni nosaltres sobre com ser fills. Jo me n’adono que tinc una relació amb el meu pare com no l’havia tingut mai…”. I, seguidament, s’ha trencat i s’ha posat a plorar.

“Parlar de la meva família em costa molt, perquè no vull fer drames ni posar-me a plorar. Però no em puc controlar, i no ho vull fer tampoc. Mai hagués pensat que amb 38 anys ensenyaria al meu pare com necessito que m’estimi, que em cuidi, que parli amb mi…”, ha conclòs Nagore.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa