VÍDEO | Nagore Robles, abatuda, comença el programa entre llàgrimes

La presentadora no ha pogut evitar posar-se a plorar en directe quan ha condemnat les agressions homòfobes dels últims dies

Nagore Robles ha volgut pronunciar-se sobre les últimes agressions homòfobes que s’han produït aquest cap de setmana. En el programa de Socialité d’aquest dimarts, la presentadora començava amb llàgrimes als ulls i s’emocionava en condemnar aquests atacs: “A mi no em val que tinguem un dia a l’any per reivindicar i sortir al carrer per l’Orgull Gai. No em val només amb això. I sento començar el programa així, però vaig decidir fer un temps treure’m el tap de les emocions perquè sentir ens fa humans. Tots tenim els valors en el nostre ADN de sentir-nos integrats, lliures i d’expressar el que vulguem perquè això ens fa sentir lliures, forts i segurs. M’agradaria que tothom se sentís així… M’agradaria que el discurs contra l’homofòbia no només el donéssim les persones que pertanyem al col·lectiu LGTBIQ+”.

I és que la basca, que surt amb la també presentadora Sandra Barneda, considera que no s’està lluitant prou contra aquest discurs d’odi: “Hi ha hagut una agressió brutal a un noi simplement pel fet d’estimar. Aquesta és una paraula enorme, però és un sentiment molt senzill que està en nosaltres des que naixem. Si ens prohibissin estimar, no seríem persones. I no, no puc entendre com l’any 2021 encara passen aquestes coses. Com hi ha persones que no se sorprenen davant d’aquest tipus d’agressions. Com pot haver-hi persones amb llocs de feina importants en aquest país, aquells que decideixen per la seguretat dels ciutadans, que es queden de braços plegats i simplement s’assenyalen els uns als altres”.

Un al·legat contundent i emotiu similar al que pronunciava poc després Jorge Javier Vázquez, quan reconeixia que cada cop té més por quan passeja per Madrid per la seva orientació sexual. Unes agressions en ple carrer que Nagore i molts més presentadors denuncien, com la catalana Sandra Barneda. En el seu perfil d’Instagram ha compartit un escrit que ha rebut molts aplaudiments: “Ens agrediu per ser diferents i perquè penseu que estem indefensos. Hem lluitat molt per poder caminar junts, sense por i agafats de la mà. I ho seguirem fent! No ens feu por, això ja va passar. No farem ni una sola passa enrere!”.

Al·legat de Sandra Barneda contra l’homofòbia / Instagram

Un seguit de denúncies de presentadors famosos que esperen que ajudin a fer reflexionar i calmar els ànims.

Nou comentari