El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nagore Robles mostra la seva espectacular nova cuina totalment reformada
  • CA

La televisiva Nagore Robles acaba de mostrar l’última part del seu pis que faltava per conèixer. Es tracta de la cuina, que l’assessora de l’amor del programa ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’, ha reformat totalment. Ha estat ella mateixa qui ha penjat diverses fotos del nou esapi al seu Instagram, on ha assegurat que “és el seu espai preferit de la casa”.

La parella de Sandra Barneda ha aprofitat per fer publicitat de l’empresa que l’ha ajudat a dissenyar i muntar la nova cuina, i ha relatat que “quan has passat per una experiència molt dolenta amb altres ‘no professionals’ i et trobes amb una empresa transparent, exigent, detallista, empàtica, noble… això us asseguro que no té preu, i és precisament el que vaig trobar en Antalia Cuines”.

A més, desitja que el resultat agradi als seus seguidors: “Espero que us agradi la meva aposta per combinar dos colors, amb una placa de cocció blanca de quars, una aixeta que es pot treure, un moble cantoner que em permet aprofitar a fons l’espai, els electrodomèstics integrats…”.

I ha conclòs: “No vull ser pesada , però és que estic súper contenta amb la meva cuina, i estic desitjant omplir-la de sopars i moments amb els meus”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa