El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nagore, traumatitzada per una operació estètica mal feta: “Tinc seqüeles”
  • CA

Nagore ha guanyat una legió de fans gràcies a la transparència que evidencia. Mai no es talla un pèl a l’hora d’explicar com se sent o què li preocupa, el que els seus seguidors agraeixen i valoren. En aquest sentit, aquest diumenge ha tornat a demostrar que no té vergonya amb una confessió que l’ha emocionat públicament.

La col·laboradora ha reunit valor per atrevir-se a reconèixer que no ha quedat gens contenta amb l’operació estètica que s’ha realitzat. Després de molt rumiar-ho, Nagore va decidir operar-se el nas. Aparentment es tractava d’una intervenció senzilla, però el resultat no va ser l’esperat i encara pateix algunes seqüeles: “Només m’havien de tocar el cartílag, però em vaig despertar amb la cara negra, el nas trencat, plena de blaus… El cirurgià va decidir llimar-me el nas i trencar-me el septe nasal”.

“Ho va fer tan malament que em va desviar el septe! Hi ha una zona per la qual pràcticament no puc respirar i això em suposa mal de cap, de gola… A més a més de la fallada estètica. Tot allò em va traumatitzar moltíssim“, reconeixia visiblement enfadada.

Com és que ho explica ara, després d’uns quants anys? “Us vull aconsellar que us informeu bé de tot el que pot passar perquè una vegada entres en un quiròfan, ja no saps com sortiràs. Tant de bo hagués tingut més seguretat en mi i no hagués pres aquella decisió”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa