El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nagore se sincera sobre la forta depressió que va patir: “El meu gos em va salvar la vida”
  • CA

Nagore Robles és una de les famoses que més lluita per la visibilització de la salut mental. La presentadora ha reconegut moltes vegades que va viure una infància molt dura i traumàtica que l’ha fet necessitar teràpia. Que morís una de les seves amigues de càncer va ser un punt d’inflexió, un dels moments més dolorosos de la seva vida que ha recordat en directe: “Ella em deia que li aportava molta llum i jo la veia tan malaltona… En realitat era ella qui m’estava ajudant a mi perquè jo necessitava un motiu per lluitar. Va tenir càncer durant sis anys, la van operar moltes vegades… I finalment no van poder fer res”.

Nagore explica com la va ajudar el gos a superar un mal moment / Telecinco

“Vam fer un viatge juntes que va ser meravellós, el millor comiat. Vaig tornar a casa després completament destrossada i la meva parella em va dir que havia de fer alguna cosa o acabaria trencada. Va ser llavors quan va fer-me un regal que va salvar-me la vida, el meu gos Nash. Jo li deia que no podia ocupar-me d’ell estant tan deprimida, però em va donar tant amor i em va ajudar tant… Sempre dic que el meu gos i la meva terapeuta van salvar-me la vida“, explica.

La mort de l’amiga la va enxampar en ple rodatge de MYHYV: “Va ser un dia molt dur, a més a més va coincidir amb el meu aniversari. Vaig connectar tant amb la tristesa que vaig començar una teràpia molt dura però maca”. Un relat amb el que pretén fer veure que la depressió és un problema real que s’ha de tractar i del qual es pot sortir.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a juliol 09, 2021 | 19:47
    M'importa una merda juliol 09, 2021 | 19:47
    M'importa una merda

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa