El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nagore Robles comparteix una inesperada reflexió el dia del seu aniversari
  • CA

Nagore Robles està de celebració. La tertuliana de Telecinco fa avui 38 anys, un aniversari en el qual ha volgut felicitar-se a si mateixa pel bon moment que travessa. En l’àmbit laboral no podia travessar una millor situació, tenint en compte que ha aconseguit un lloc privilegiat a Telecinco. Pel que fa a la seva vida privada, acaba d’estrenar reforma de pis i la relació amb Sandra Barneda està més que consolidada.

“Em sento tan afortunada… No deixo de rebre mostres d’amor i em sento tan a prop dels meus malgrat la distància. No és fàcil celebrar en aquesta època, però perquè mereixo celebrar la vida, per la meva família, per les meves amigues, per vosaltres que em seguiu i per cada persona que no ha pogut celebrar una festa plena d’amor aquest any, per tots, avui viuré el meu aniversari plena de llum, pau i amor. Plena de somriures, energia, mirades, records i esperança. Gràcies pels vostres missatges que tanta falta em fan avui. Feliços 38, campiona”, es desitja a si mateixa.

La seva parella també ha volgut dedicar-li unes paraules públicament: “38 primaveres, 38 anys, 38 roses, 38 vegades 365, 38 fas… I a mi em falta vida per seguir gaudint-te, estimant-te, aprenent i gaudint de tu. T’estimo en la complexitat i en la immensitat. Et desitjo un dia bo, gairebé tant com tu i ple d’amor per totes les seves bandes. Feliç aniversari, amor meu”.

El seu perfil s’ha omplert de felicitacions, així de com preguntes tafaneres sobre com ho celebrarà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa