El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nagore Robles: “No tinc amics a televisió, alguns m’han vetat i altres han dit barbaritats de mi per diners”
  • CA

Nagore Robles ha reaparegut en una entrevista molt personal davant de Carolina Iglesias i Victoria Martín. Les presentadores de Estirando el chicle han aconseguit titulars molt potents de la tertuliana de Telecinco, que reconeixia que molts companys l’han vetat a televisió. Entre ells, ha destacat el nom d’Amador Mohedano, germà de Rocío Jurado: “M’han vetat molt, sí. Fins i tot Amador, un senyor que fa caca a la platja i que el pillen! Crec que no es pot caure més baix que ser bloquejada per una persona a qui han enxampat fent caca a la platja. Suposo que diria alguna cosa d’ell que no li va agradar i va decidir que no volia coincidir més amb mi a plató. Realment no ho recordo, però tinc poc filtre i especialment en aquella època”.

Ella és una dona de caràcter, el que hauria afectat també a la seva relació amb altres col·laboradors: “Jo amb ells només tinc relació professional, no tinc cap amic a televisió. Hi ha gent que em cau molt bé, però no quedo amb ells per sopar… Amb l’única persona amb qui tinc relació és amb la meva dona. Les meves amigues de sempre les tinc a fora de la tele. Al final et relaciones amb gent que té els mateixos valors que tu. I sí, a televisió hi ha de tot però al final sóc una mica antisocial. Semblo molt maca, però no ho sóc tant. Algú em va veure i va dir que ho faria bé a televisió, però em canso una mica… Ara no em ve de gust ser tan àcida i tan malparida”.

També ha opinat sobre Rafa Mora, amb qui ha tingut discussions molt fortes: “Fa temps que no l’observo. Hi ha gent que pagaria per anar a televisió i que s’han deixat menjar pel seu personatge. No sé si ell tindrà alguna mena d’evolució personal. Pobret, després em té estima, però és que hi ha gent que no m’interessa encara que els hi desitgi el millor”.

Nagore, a més a més, ha lamentat ser molt confiada amb la gent perquè això l’ha perjudicat: “Fins que no em fan mal, no veig que siguin males persones. Ara bé, quan bloquejo… no hi ha marxa enrere. M’ha passat que hi ha gent que s’ha inventat coses sobre mi, que ha dit barbaritats per diners. I això és molt desagradable perquè eren persones molt importants a la meva vida. Després em demanen perdó, però és que han estat molt cabrones i al final això provoca que la relació sigui tòxica i que hagi d’acabar-la encara que em faci mal”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa