El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Primeres paraules de Nacho Vidal després de ser detingut
  • CA

Nacho Vidal ha donat la cara poques hores després de filtrar-se a la premsa que havia estat detingut. L’acusen de participar en l’homicidi d’un fotògraf, que va morir l’any passat durant un ritual que va presidir l’actor porno a la seva casa de València. Per tal d’ajudar-lo a superar la seva addicció a les drogues, Nacho, un treballador i una familiar li haurien donat a fumar verí d’un gripau molt verinós, el que li hauria provocat un infart que el va matar a l’instant.

El programa de Risto Mejide ‘Todo es mentira’ s’ha posat en contacte amb ell perquè doni la seva versió dels fets. Nacho s’ha defensat, encara que ha reconegut que la informació és certa: “Pots dir que estic imputat, que hi ha una investigació, que va morir una persona a casa meva i que jo estava allà. Però que es filtri una notícia tan bruta i mesquina, amb fotos de la Guàrdia Civil que no sé qui les ha enviat, i mentir sobre un cas en el qual ha mort una persona… És categòricament fals que m’hagin tret el passaport i que hagi d’anar al jutjat a signar cada 15 dies”.

Nacho Vidal trenca el seu silenci a ‘Todo es mentira’ / Cuatro

Nacho Vidal ha demanat repecte, de cara a ell però també de cara al mort: “Hi ha una família darrere. Respecteu-la, si us plau”. No ha volgut aparèixer en directe, simplement s’ha limitat a prometre que no farà un circ d’aquesta història perquè “és molt greu”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa