El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor el pare d’Irene Rosales pocs mesos després que la seva mare
  • CA

La vida es complica per Kiko Rivera en plena guerra amb la seva mare, Isabel Pantoja. El pare de la seva dona, Irene Rosales, ha mort, després d’anys malalt. Es dona el fet, a més, que el mes de febrer va morir a seva mare, també víctima d’una malaltia que arrossegava des de feia alguns mesos. Ha estat la pròpia col·laboradora de ‘Viva la Vida’ qui, amb un enigmàtic missatge a les seves stories d’Instagram, ha deixat entreveure la trista notícia, penjant només la imatge de dues estrelles amb un fons negre. El seu marit, Kiko Rivera, també ha fet el mateix, i, a més, ha demanat que acabés aviat aquest infaust 2020.

El pare d’Irene Rosales, Manuel, portava 17 anys malalt, amb un tumor cerebral. Ella mateixa va explicar durant el concurs ‘GH Dúo’, que: “El meu pare va caure treballant i el que té és un tumor cerebral. Porta amb ell 16 anys. Avui en dia és un campió, un lluitador. No és conscient al cent per cent del que passa, per dir-ho així, no és feliç. No és una persona que es pugui valer al per cent per cent per si mateixa, però està amb nosaltres”. 

De fet, aquest dimecres a la tarda, Kiko Matamoros ja va avançar al programa ‘Sálvame’ que el pare d’Irene es trobava en situació crítica. I, finalment, ha mort aquesta matinada. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa